ZONETERAPI
 
Zoneterapi stimulerer dine indre organer, dit kredsløb, din lymfe, dit væv og dit energisystem. Aktiviteten fra stimulationen, der sker ved hjælp af massage og tryk på føddernes reflekszoner, sikrer blandt andet udskillelse af restprodukter fra dine celler og væv og medvirker samtidig til en øget tilstrømning af energistoffer.

Zoneterapi har generelt en positiv indvirkning på fysiske og psykiske ubalancer Mange mennesker benytter zoneterapi selv om de ikke har helbredsproblemer. Nogle ønsker at komme tilbage til en optimal sundhedstilstand, andre ønsker at få fornyet energi og overskud, og nogle ønsker at blive fri for smerte eller få en bedre søvn. Zoneterapi har generelt en positiv indvirkning på fysiske og psykiske ubalancer.

Zoneterapi er godt for alle
Mine kunder spænder vidt aldersmæssigt. Spædbørn, børn, unge og voksne og ældre får udført zoneterapi i min klinik i en tryg atmosfære og behandlingen vil altid være individuel. Hvis du nu overvejer zoneterapi, så kontakt mig og fortæl, hvad du tænker. Så vurderer jeg, om jeg kan gøre noget for dig.

 
PRISER OG VARIGHED

Klassisk, evt. inkl. øreakupunktur efter ønske. ca. 1 time


Klassisk, børn op til 10 år. ½ time

Ansigt. 1 time
700,-


450,-

700,-


Betaling: Kontant eller MobilePay.

Er du medlem af Sygesikringen Danmark ydes der tilskud til zoneterapi-behandling.


Frist for afbud til behandling er 24 timer. Overholdes fristen ikke opkræves
der fuld betaling.