PSYKOTERAPI

Tidsbestilling på:

mobil: 50 50 24 27 eller
mail: kontakt@anneschindel.dk


* Er du stresset?

* Føler du dig ked af det eller deprimeret?

* Oplever du angst eller kropsligt ubehag i bestemte situationer?

* Synes du ikke du er den bedste udgave af dig selv?

* Er det svært at ændre vaner og er hindringen dig selv?

* Trænger du til at bryde med nogle mønstre der spænder ben for dig selv?


At være 'sig selv' er at kunne være til stede uden at foregive et bestemt billede af sig selv. I dybeste forstand er det at hvile i sin indre kerne med en dyb og harmonisk oplevelse af bare at være.

 

Vi har alle sammen sider af vores personlighed som er mere eller mindre ubevidste og som forhindrer os i at leve ud fra vores sande selv. Det fører alt for ofte til f.eks. stress, tristhed, depression, vrede og angst.

Når vi begynder at leve indefra og ud i stedet for at skulle leve op til andres- og vores egne forventninger, frigiver vi ny energi og overskud til det vi aller helst vil med vores liv, vi kan træffe autentiske valg og begynde at leve fra vores sande selv og dermed genvinde al den glæde, kærlighed, rummelighed og empati som vi kom ind i livet med.

Anne er uddannet på ID Academy. Hun er certificeret ID psykoterapeut, en internationalt godkendt uddannelse der er tilrettelagt og evalueret efter de vejledende ministerielle kvalitetskriterier.

Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak for at få en fornemmelse af hvem Anne er, før du beslutter dig for om du vil bestille en tid.

PRISER OG VARIGHED

Ca. 60 minutter

Ca. 90 minutter 
700,-

900,-