ZONETERAPeutSKOLEn aros


"Jeg drømmer om at der i hver kommune, by og landsby i Danmark findes zoneterapeuter, som integrerer sundhed i børn, unge, voksne og ældres hverdag. Jeg ønsker at zoneterapi bliver en ligeså almindelig del af vores liv, som det at børste tænder"   citat Anette Gammelgaard
 

Zoneterapeutskolen Aros v. Anette Gammelgaard uddanner zoneterapeuter som kan RAB-godkendes* og der baseres på et højt fagligt niveau. Vi lægger vægt på, at den enkelte studerende, i løbet af et 14 måneders forløb, kan vokse sig sikkert ind i rollen som terapeut og matche de krav, moderne klienter stiller.

Zoneterapi er én af de mest benyttede og mest anerkendte alternative behandlingsformer i Danmark, og der er bud efter terapeuterne. Uddannelsen som zoneterapeut henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre med vidt forskellig faglig og social baggrund.

Hvis du har interesse i uddannelsen, vil vi indledningsvist tage en snak om dine bevæggrunde, dine fremtidsudsigter som zoneterapeut og perioden som studerende.

Zoneterapi som forebyggelse
Mange mennesker benytter zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De bruger tilbuddet til vedligeholdelse, et godt helbred og en god sundhedstilstand. Og det gælder mennesker i alle aldre.


Fødderne er centrum
Zoneterapi bygger på teorien om, at der på og under fødderne findes et fuldstændigt kort over menneskekroppen. Hvert organ og hver en del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis der ved trykpåvirkning er ømhed i en reflekszone, kan det skyldes en ubalance i det pågældende organ eller væv. Ved en kombination af trykpåvirkninger på de forskellige reflekszoner opnås en afbalancering af kroppens organer og væv og dermed en bedring.

 

Zoneterapi har en positiv indvirkning på krop og psyke

Det betyder, at man med zoneterapi kan påvirke alle tilstande i kroppen og psyken. I traditionel kinesisk medicin, og dermed også zoneterapi, arbejdes med organers og følelsers tilknytningsforhold, fx at sorg påvirker lungerne, vrede påvirker leveren etc.

*RAB = Registreret Alternativ Behandler. RAB er en beskyttet titel 

 

 

 

Du kan ikke hjælpe dine klienter længere end du selv er

Uddannelsen kræver et højt fagligt engagement fra den studerende, som under hele forløbet vil gennemgå en personlig udviklingsproces gennem arbejdet med kost, urter, detox, chi gong, behandlinger, psykoterapi og spiritualitet, sideløbende med det klassisk faglige for zoneterapeuter.


Uddannelsen er på 495 timer, fordelt således:

300 timer praktisk og teoretisk zoneterapi, 5.elementlære,
meridianlære, journalføring, klinikdrift og supervision
50 timer psykologi
100 timer undervisning i kost-, vitamin- og mineralterapi,
urtemedicin, biopati, detox som internat og diverse kure.
15 timer øreakupunktur eller ansigtszoneterapi
15 timer orientalsk diagnose
15 timer markedsføring og regnskab


Derudover skal den studerende dokumentere mindst 50 timer med egne behandlinger uden for skoletiden*.

Andre obligatoriske fag

Fagene anatomi og fysiologi, sygdomslære og førstehjælpskursus er ikke inkluderet i uddannelsen. Disse er obligatoriske fag for at kunne blive RAB-godkendt. Hvis du ikke i forvejen har merit, skal du selv sørge for at bestå disse fag hos en anden valgfri udbyder. Nogle af fagene kan evt. tages som e-learning. Til den indledende samtale, tager vi en snak om, hvordan netop dit forløb skal tilrettelægges.

Pris: Kr. 67.500 med mulighed for afdragsordning. Hele beløbet på én gang Kr. 60.750. 

Der indbetales kr. 9.000 ved tilmelding.

1. rate september 2019 kr. 21.000 / 2. rate december 2019 kr. 15.000 / 3. rate april 2019 kr. 12.500 / 4. rate august 2020 kr. 10.000

 

http://pop-up-zoneterapeutuddannelse.dk


 

* Der tages forbehold for ændringer af fagsammensætning og timer. Fag og timer vil dog altid opfylde kravene for RAB-godkendelse.

** Der tages forbehold for eventuelle prisjusteringer.


 
Næste holdstart, september 2019 i København og i Aarhus

Første modul:
12. september 2019 i Aarhus og 18. september 2019 i København

Herefter et modul i hver måned – dog ikke i juli.  

Se alle modulers indhold og datoer her >

Intro-workshop om zoneterapeutuddannelsen 2019-2020 i København 

Torsdag den 14. august 2019 kl. 11-13 og 18-20 i København 

I Nor:House, Hejrevej 30, 3. sal, København N

Tilmelding er nødvendig - ring, skriv eller tilmeld dig herunder

https://www.pop-up-zoneterapeutuddannelse.dk

Intro-workshop om zoneterapeutuddannelsen 2019-2021 i Aarhus
 Lørdag den 10. august 2019 kl. 10-12 - Mejlgade 19, 1. Aarhus 
Tilmelding er nødvendig - ring på 86 11 82 22 eller 21 25 54 74

 

 

 

 


 

    Mejlgade 19, 1. Sal
       8000 Århus C

    8611 8222 / 2125 5474
    kontakt@anettegammelgaard.dk